Miért éppen az Oriflame?

Korra, nemre és iskolai végzettségre való tekintet nélkül,(alsó korhatár, 16 év)
bárki elkezdheti "vállalkozását" és felépítheti saját üzletét. Nincs szükség különleges képességekre, de még gyakorlatra sem!
Az egyetlen olyan pénzkereseti lehetőség Magyarországon,
amelyik dinamikusan fejlődő, progresszíven emelkedő jutalékrendszert
biztosít - A munkába fektetett ideje exponenciálisan növeli jövedelmét!

A regisztrálás 999 Ft, amit
 az első rendeléssel számláz le a cég, tehát ELŐRE NEM KELL fizetni semmit, és ezt az összeget, teljes mértékben egy Gyermekkórháznak adja.

Önnek, még az adminisztrációval sem kell bajlódnia, vagy utaznia sem szükséges ahhoz, hogy rövid úton elkezdhesse tevékenységét, vagy akár máris jelentősen olcsóbban juthasson a márkás termékek valamelyikéhez!

A regisztrációhoz a következő adatokra lenne szükség:
 

Teljes név:

Leánykori név:

Szül. idő:

Anyja neve:

Személyi igsz - itt még nem kötelező!-:

Pontos lakcím, levelezési is lehet  :

Tel. szám:

Email cím:

Itt, lejjebb, azonnal el is küldheti az adatokat, anélkül, hogy bárki avatatlan látná! A személyes adatait bizalmasan kezelem és csak az Ön beleegyezésével – a megküldés, szerződésírás annak számít – adom át 3. „személynek”!

A szerződést később ugyan személyesen kell - vagy postai úton, amennyiben Ön nem pesti - érvényesítenünk, (időpont, helyszín egyeztetése után) de a regisztrációjával, már azonnal rendelhet is és megkezdheti üzleti tevékenységét is akár!

Amint megkapom, az adatokat, beregisztrálom a céghez, email-ben, fog kapni egy saját szépségtanácsadói kódot és jelszót, amivel be tud lépni a honlapon a szépségtanácsadói oldalra, itt adjuk le a rendeléseket és minden fontos információt itt találunk!

Folyamatosan segítem a munkáját, bármilyen kérése, kérdése van,
forduljon hozzám bizalommal!

Ha csak 5-6000 Ft-ot is tud vele keresni és meg tud
rendelni belőle magának egy parfümöt, már keresett vele!


Remélem, köszönthetem a csapatomban, és ha most csatlakozik, ígéretemhez híven, egy személyre szóló ajándékkal is meglepem!

Ha további kérdése van, szívesen segítek bármiben.
További szép napot!


Üdvözlettel: Lengyel Sára 

 

 

Regisztrációs űrlap:

Itt küldheti el jelentkezését a regisztrációjára. Itt semmi nem fog megjelenni! A regisztrációja 1 munkanapon belül elkészül!